De bewezen beste manier van leidinggeven en managen is de positieve leiderschapsaanpak.

Lees verder

Coaching

Uiteraard kan men, als men aan de slag wil met positief leiderschap een beroep doen op ons voor begeleiding, training of coaching. Onderstaande korte curricula informeren u over onze achtergrond en ervaring.

Wil Foppen is als hoogleraar in Strategisch Leiderschap verbonden aan de School of Business and Economics van Maastricht University, meer in het bijzonder aan het departement voor Organisatie en Strategie. Als hoogleraar en in leidinggevende rollen heeft hij voor bedrijven en organisaties verschillende soorten van trainingstrajecten mee helpen ontwikkelen op zulk terrein als leiderschapsontwikkeling, algemeen management, strategie en organisatieverandering. De nadruk lag en ligt daarbij steeds op duurzame resultaatsverbetering en op het versterken van kritische en reflexieve professionaliteit.
Wil Foppen adviseert en coacht individuele leidinggevenden, professionals en teams. Hij publiceerde eerder over het verlangen naar en de verleidelijkheid van leiderschap en over het managen van kennis en aanspreekbaarheid. Vlak voor de boeken over positief leiderschap verscheen van hem een boek over hoe leiderschap is te versnellen.

Aldert Dreimüller is directeur van roAg (Rotterdamse Organisatie Advies Groep) en actief als organisatiedeskundige. Van 2005 tot 2008 was hij als adjunct professor voor executive training verbonden aan UMBS als onderdeel van de huidige School of Business and Economics. Hij is auteur van een tiental managementboeken en heeft een groot aantal directies begeleid en getraind met het ontwikkelen van hun bedrijf en het implementeren van een strategie.